Wuxi Xinjiasheng Die Casting Manufacturing Sdn Bhd terlibat dalam penyelidikan, pembangunan dan pengeluaran mesin die-casting dan beribu pejabat di Xuxiake Town, Jiangyin city, Provinsi Jiangsu di mana adalah kampung halaman Xuxiake, seorang pelancong Cina terkenal dan ahli geografi Ming Dinasti. Kilang ini mempunyai lebih dari 20000 meter persegi bersama-sama dengan peralatan pembuatan mewah seperti TOSHIBA Machining Center Asli dan mesin CNC yang sangat membosankan. Syarikat kami mempunyai keupayaan untuk menghasilkan dan menjual lebih daripada 500 mesin cerek cerek setiap tahun. Perniagaan kami telah merebak di seluruh China, Asia Tenggara, Asia Barat, Afrika, Eropah, Amerika Selatan dan kawasan lain.
 
Syarikat ini mempunyai sekumpulan pekerja yang cemerlang dalam R & D, pengeluaran dan pengurusan mesin die-castng. Mereka terlibat dalam penyelidikan dan pembangunan mesin siri JS-1600KN-30000KN sejuk-aluminium / magnesium die-casting mesin. Semua produk kami dilaksanakan dalam reka bentuk bantuan komputer (CAD / CAE). Semua sistem hidraulik dan elektrik menggunakan komponen asli dari Jepun atau Jerman dan berjalan lancar dan boleh dipercayai. Produk kami digunakan secara meluas dalam motosikal kenderaan, kereta elektrik, alat mainan elektrik, alat elektrik, elektronik, hadiah, bilik mandi, IT, komunikasi, penerbangan dan bidang lain. Kami boleh memberikan sokongan penuh dan penyelesaian untuk pelanggan pada bila-bila masa.
 
Kami bergantung kepada sains dan teknologi untuk membangunkan, bergantung pada pengurusan untuk meningkatkan manfaat, bergantung kepada kualiti untuk mencipta jenama, bergantung kepada kredibiliti untuk mendapatkan pasaran. Pada tahun 2005, syarikat itu telah berjaya disahkan oleh ISO9001 dan semua produk telah diperakui oleh pensijilan CE Eropah. Kami juga telah memenangi penghormatan Mark Perdagangan Terkenal China, Syarikat Terkenal Jiangsu dan Wuxi Hi-tech Enterprise.
 
Pengurus Besar, MR weng Guoping dan kakitangannya sepenuh hati mengalu-alukan ahli perniagaan dan rakan-rakan tempatan dan antarabangsa untuk memeriksa kilang kami.
 
Tenaga perusahaan: bergantung kepada teknologi untuk membangun, manfaat untuk meningkatkan pengurusan, kualiti untuk mewujudkan jenama dan pasaran untuk memenangi integriti
 
Matlamat kami: untuk mencipta jenama industri
 
Semangat keusahawanan kami: perpaduan, niat, inovasi
 
Objektif perniagaan kami: untuk membolehkan pelanggan mendapatkan kepuasan yang paling

1. Jepun Toshiba Machining Centre
2, pusat pemesinan gantungan CNC Besar

 

3, Mesin pengukur koordinat besar 3