Jenis baru kejayaan saintifik dan teknologi JS2600 Jiasheng aluminium magnesium aloi mesin pemutus mati dan menandatangani produk baru akan berjaya!
   
Pada 22 Jun 2008, Biro Sains dan Teknologi Perbandaran Wuxi di Jiangyin City, yang dihoskan oleh Wuxi Xinjiasheng die casting mesin pembuatan Co, Ltd.The syarikat itu membangunkan jenis JS2600 jenis aluminium magnesium aloi ruang sejuk mendatar die casting mesin "sains dan teknologi penilaian ahli Jawatankuasa pakar mendengarkan keadaan pembangunan syarikat, memeriksa tapak pengeluaran dan prototaip, selepas perbincangan berhati-hati pembentukan pendapat ahli adalah seperti berikut:
 
1. Maklumat teknikal disediakan lengkap, bersatu, lengkap, memenuhi keperluan pengenalan.
 
2.JS2600 jenis aluminium magnesium aloi ruang sejuk melintang die casting mesin terutamanya terdiri daripada bingkai, jenis, suntikan, hidraulik, elektrik, pelinciran, penyejukan dan pintu keselamatan dan bahagian lain. Bahagian penutup mengamalkan mekanisme menguatkan kuasa serong, tiga plat dengan bahan besi mulur berkualiti tinggi dan reka bentuk struktur sarang lebah; bahagian suntikan mengamalkan kelajuan suntikan kawalan injap proporsional dan tekanan, dan penggunaan penumpuk bebas, kelajuan suntikan, masa tekanan adalah pendek; dua pam hidraulik pelaksanaan sistem kawalan hierarki untuk memandu dan tekanan. Keselamatan dan kebersihan penggunaan mesin terutamanya mengukuhkan minyak hidraulik, penapis minyak, minyak hidraulik untuk meningkatkan sistem penapisan sistem penapisan dua peringkat dan injap proporsional tekanan suntikan dan penapis minyak secara bebas; meningkatkan sistem perlindungan keselamatan penumpuk; mengukuhkan pintu keselamatan elektrik antara pintu kunci dan jenis tindakan, dan institusi serantau dan serantau acuan pelindung perlindungan sensitif elektro.
 
3.Produk oleh pengawas kualiti dan pengawasan mesin Foundry dan logamforming Nasional, penunjuk prestasi teknikal adalah selaras dengan standard kebangsaan GB / T 21269-2007, dan kekuatan pengapit, kelajuan suntikan, tekanan masa parameter prestasi utama melebihi standard kebangsaan GB / T 21269-2007.
 
4. produk adalah munasabah dan padat dalam struktur, sempurna dalam fungsi dan selamat untuk digunakan. Petunjuk teknikal telah mencapai tahap produk domestik yang serupa. Jawatankuasa penilaian sebulat suara bersetuju untuk lulus peperiksaan. Cadangan: garis produk yang sempurna untuk memenuhi permintaan pasaran selanjutnya.
 
Top:           >>Next:Pameran Ningbo